SPOLU PRO KRAJ - Hana Masáková

Hana Masáková je již třetí volební období starostkou města Kopidlna a od roku 2019 též zastupitelkou Královéhradeckého kraje. Je vdaná, má dvě děti.

Po pracovní stránce je to aktivní osoba. V Kopidlně je za ní vidět mnoho významných investičních akcí jako například výstavba čistírny odpadních vod, kulturního a vzdělávacího centra, hasičské zbrojnice pro SDH, revitalizace části náměstí, rekonstrukce budovy mateřské školy, městského úřadu a základní školy II.stupně, výstavba veřejného osvětlení, chodníků, komunikací a mnoho dalších drobných investičních akcí. I ve svém nabitém programu ale najde prostor pro svoje zájmy, kterými jsou četba, procházky v přírodě, sport a rodina.

Paní starostka hodnotí svou kandidaturu takto: „Od narození bydlím v Kopidlně, kde mám svojí rodinu, známé a kamarády. Jelikož mi záleží na rozvoji našeho města a obcí v našem regionu, snažím se tomu být nápomocná pracovními aktivitami – například v předsednictvu dobrovolného svazu obcí nebo v radě a pracovní skupině obcí II.typu Svazu měst a obcí. Ostatně i proto jsem se také rozhodla znovu kandidovat do krajského zastupitelstva.“

obrázek