Jan Birke - Poradentství a prevence finanční gramotnosti

Osobně věřím, že každá životní situace se dá řešit, jen se o ní musí mluvit. Proto jsem se rozhodl ke spolupráci s vyškolenými odborníky, kteří se vždy snaží najít východisko a formou poradenství nasměrují, případně psychicky podpoří ty, kteří se ocitnou v tíživé životní situaci a potřebují pomoci.

Současná situace je v důsledku dlouhotrvajících omezení spojených s vývojem pandemie COVID-19 mnohdy komplikována ztrátou zaměstnání i osobní frustrací. A není žádnou slabostí požádat o pomoc nebo radu. Proto nabídneme tuto možnost ve spolupráci s kolegyněmi z náchodské společnosti FINGRAM CS a pro tyto účely využijeme zázemí poslanecké kanceláře přímo v centru Náchoda na Masarykově náměstí.
Poradenství bude poskytováno od ledna 2021 zcela ZDARMA po předchozí telefonické domluvě, v poslanecké kanceláři na Masarykově náměstí, čp. 19, Náchod, a to ve dnech:
pondělí    11:30–15:30 hod.
pátek        8:00–10.00 hod.
Pokud Vás trápí dluhy a dluhová spirála, neváhejte se na nás obrátit a domluvit si schůzku na tel. č. 797 639 117. Naším společným cílem je, v přátelské, klidné atmosféře pomoci VŠEM, kteří situaci řešit chtějí, mají zájem být finančně vzdělaní, nezávislí, poučení a mít finanční klid a pohodu pro spokojený život						<div class=